Modellen

Ontdekken wat we doen !

Highlights/Lowlights

Wil je je haar net iets meer diepgang en textuur geven. Dit kan mooi met highlights en/of lowlights.

Highlights zijn lichter dan je eigen haarkleur. Door een paar tinten lichter te kiezen dan je eigen (basis) haarkleur, krijg je een sunkissed effect. Het doel is om meer diepgang te geven.
Of je haar lichter maken.

Lowlights is het tegenovergestelde van highlights. Hier wordt juist een donkere kleuring gebruikt.

Regelmatig gebruiken wij deze kleuringstechnieken van high en lowlights gecombineerd om een mooie schakering van meerdere tinten te maken.

Wat is balayage?

Balayage betekent ‘vegen’ in het Frans en daar komt deze kleurtechniek ook vandaan. De verf wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er zachte en subtiele overgangen ontstaan. Bij een balayage heeft 40/50% een lichte kleur en de rest van het haar blijft in de basiskleur. Deze trend is inmiddels een echte salonklassieker geworden en blijft nog steeds elk jaar terugkomen. Dat is niet verwonderlijk, want met een balayage groeit de uitgroei met een zachte overloop uit en dat maakt de uitgroei minder hard en opvallend. Je hebt dus langer plezier van deze behandeling. Bij highlights is dat heel anders, bij die kleurtechniek is de uitgroei wel veel duidelijker zichtbaar. Je kunt dus stellen dat de balayage niet alleen heel mooi is, maar dat deze behandeling je ook kosten bespaart.

Permanent

Permanente haargolf of permanent is een omvorming van de natuurlijke aard van het haar door het haar te behandelen met ammoniumthioglycolaat-zout. Van nature heeft ieder mens een unieke haarstructuur meegekregen: de een heeft steil haar, de ander krullen. Alle varianten zijn mogelijk.